Cyklostezky Lipová Lázně - lyžování Jeseníky

Navštivte Jeseníky. Milovníci cyklistiky si opravdu přijdou na své. Poznejte Jeseníky na kole. Kromě nespočetně značených cyklotras zde naleznete cyklostezky pro horská kola. Využijte naše levné ubytování v příjemně zařízených apartmánech a poctivou domácí českou kuchyni, která vám po takovém úžasném výletě přijde určitě vhod. Aktuální možností vyžití v okolí pravidelně zveřejňujeme na Facebooku.

Cyklostezky Jeseníky

Využijte nepřeberné množství cyklostezek, kde budete poznávat krásy Jesenických hor a užijte si cyklo dovolenou v Jeseníkách.

Mapa cyklostezek Jeseníky
Jeseník-Rejvíz
Priessnitzova 60 malý okruh
Priessnitzova 60 velký okruh
Ostružná – Petříkov – Paprsek – Adamovské údolí – Staré Město pod Sněžníkem – Branná – Ostružná

Lyžování Jeseníky

Navštivte známá lyžařská střediska v Jeseníkách nebo se projeďte na parádně upravených běžeckých trasách s krásnými výhledy hřebeny Jeseníků.

Běžecké lyžování Jeseníky

V zimních měsících je zde pro vyznavače běžeckého lyžování spousta upravených běžeckých tratí s krásnými výhledy na hřebeny Jeseníků.

Mapa běžeckých tras Lipová Lázně a okolí PDF 3MB
Mapa tras v okolí chaty Paprsek
Aktuální stav udržovaných běžkařských tras

Sjezdové lyžování Jeseníky

Restaurace Na Rychtě vám nabízí levné ubytování v útulných rodinných apartmánech a stravování v restauraci, kde můžete využít i možnost polopenze, snídaní. Nejbližší sjezdovka je Lázeňský Vrch, vzdálená asi 500m, takže dojdete i pěšky. V obci Lipová-lázně se nachází lyžařské středisko RS Miroslav a několik menších vleků, ve vzdálenosti do 12 km lze využít služeb středisek Ramzová, Petříkov, Ostružná, Červenohorského sedla, popř. Ovčárny (Praděd), Filipovice.

V horkých letních dnech máte možnost navštívit městské koupaliště v Jeseníku, mnoho zatopených lomů v okolí nebo Otmuchówské jezero (Polsko).

Další zajímavosti:

V Lipové-lázních Naučná stezka Johanna Schrotha, Venušiny misky u Červené Vody, Latzelova stezka krasem Rychlebských hor,rozhledna na Borůvkové hoře, Praděd, Šerák, hrad Kolštejn v Branné, Naučná stezka Bílá Opava, Naučná stezka Vincence Priessnitze, Zlatorudné mlýny na Olešnici, Vřesová studánka, minigolf, golf, horské minikáry na Ramzové, letní bobová dráha na Petříkově, golf v Lipové a projížďky na koních.

V Lipové-lázních i v nedalekém Jeseníku lze využít služeb fitcenter (posilovna, sauna, solárium, masáže), můžete si zajít na squash do Relaxcentra v Domašově nebo na krytý bazén (Lázně Jeseník, Česká Ves).

Cyklostezky - Jeseníky lyžování - levné ubytování Jeseník

Navštivte Jeseníky a poznejte krásy přírody. Čeká na vás spousta sportovního vyžití.Jste vyznavači sjezdového lyžování? Máme tu pro vás mnoho upravených sjezdovek. Pro milovníky běžeckého lyžování běžkařské trasy s výhledy na hřebeny Jeseníků. Naše hory jsou atraktivní i pro turistiku a cykloturistiku. Využijte značené cyklostezky a kochejte se zdejší zachovalou přírodou. Využijte naši výbornou domácí kuchyni a levné ubytování v příjemných rodinných apartmánech.
Jeseníky čekají na vás.