Ubytování Na Rychtě

Na Rychtě – restaurace a apartmány – Vám nabízí levné ubytování v Lipové-lázně v Jeseníkách a ideální bezstarostnou dovolenou pro rodiny nebo skupiny přátel v lázeňském městě. Nabízíme vám ubytování v útulných apartmánech a stravování v místní restauraci, kde si vyberete z bohaté nabídky domácí české kuchyně.

Ubytování Jeseníky

Lipová Lázně je malebná vesnice jesenických hor. Nedotčená příroda Jeseníků, útulné ubytování v našich apartmánech v Jeseníkách a vyhlášená domácí kuchyně restaurace Na Rychtě vám zaručí příjemnou relaxaci a načerpání nových sil. V zimě zde můžete využít spoustu sjezdovek, běžeckých tras, na podzim a v létě cyklotrasy nebo trasy pro pěší turistiku. Můžeme Vám doporučit velký výběr léčebných a relaxačních procedur ve zdejších lázních.

Apartmány - Ubytování Lipová Lázně

Ubytování vám nabízíme formou šesti apartmánů o celkové kapacitě 25 lůžek (1x apartmán pro 2 osoby, 2x apartmán pro 3 osoby, 1x apartmán pro 5 osob, 2x apartmán pro 6 osob). Ubytujte se v Jeseníkách přímo v budově restaurace.

Ubytování 450 Kč/os/den
Ubytování děti do 10let 350 Kč/os/den
Místní poplatek 20 Kč/os/den
Máme k dispozici ubytování v apartmánech v 1. patře a v podkroví.

Apartmány jsou vybaveny předsíňkou, kuchyňkou, jídelním koutem, lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, TV, WI-FI, sociálním zařízením. Stravování vám zajistíme v naší restauraci Na Rychtě formou polopenze nebo si můžete vybrat sami z obsáhlé nabídky jídelního lístku. V letních měsících využijete naši terasu a pochutnáte si na uzených specialitách. Parkování je zajištěno.

Pro rezervaci apartmánů volejte (+420) 603 418 616
(Miroslava Harbichová)
nebo pište na narychte@email.cz

Využít můžete i kontaktní formulář:

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem odpovědi na dotaz.

Aktivní pobyt v Jeseníkách

Ubytování v apartmánech Na Rychtě v Lipové-lázních je vhodné pro všechny, kteří si chtějí odpočinout a prožít aktivní dovolenou v Jeseníkách. Jeseníky nabízejí turistické trasy pro pěší i cyklostezky, v zimě využijete běžecké tratě i upravené sjezdovky. Přímo v obci je lyžařský areál Miroslav a výborně dostupná jsou i střediska Ramzová, Červenohorské sedlo či Ovčárna. V okolí Lipové-lázní najdete řadu přírodních i kulturních památek. V apartmánech Na Rychtě prožijete nezapomenutelnou dovolenou.